Muzieklessen

Muziekvereniging Tavenu De Kwakel werkt met verschillende muziekleraren -leraressen. Het begint al bij de jongste talenten (7/8 jaar) die zich mogen opgeven voor de AMV- (algemene muzikale vorming) lessen. Daarna kan uw zoon/dochter zich verder ontwikkelen in groepsverband (jeugdorkest) of individueel.

De AMV-lessen en dwarsfluitlessen  worden gegeven door Suzanne Arends. Suzanne studeerde fluit aan het Koninklijk Conservatorium bij Rien de Reede en Thies Roorda. In 1996 behaalde zij haar diploma Docerend Musicus. Zij vervolgde haar studie bij Abbie de Quant aan het Utrechts Conservatorium, welke zij afrondde met het diploma Uitvoerend Musicus.

De saxofoonlessen worden gegeven door Lovro Merčep (geboren 1990 in Zagreb, Croatia). Lovro is afgestudeerd op saxofoon op het conservatorium in Zagreb, Amsterdam, Lyon en Versailles. Hij is een van de winnaars van de prijs “Best young musician” toegekend door het Zagreb filharmonisch orkest voor artistieke prestaties in 2016. Lovro is lid van het Ardemus quartet in Amsterdam

Trombonelessen en groot koper worden gegeven door Louis de Blieck. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium in Alkmaar op klassiek slagwerk en heeft hafabra-directie gedaan met als bijvak trombone.

Slagwerklessen worden gegeven door Sander Meijer. Sander is ook lid van de steelband van Tavenu, hij bespeelt daarin de bas of de lead-pan.

De lessen op trompet en klein koper worden gegeven door Megan Brouwer.

Megan studeert hoorn op het Conservatorium van Amsterdam bij Jasper de Waal.

Voor gitaarlessen en voor orgel, piano, keyboard, synthesizer, en andere verwante instrumenten is Gerrit Biesheuvel onze muziekdocent. In deze regio is de Hucksters een bekende band waar hij een decennium onderdeel van uitmaakte.