DorpsDiner

Een bekend concept in verschillende dorpen en waarom zou dat niet bij ons aanslaan?  

Een DorpsDiner. 

Een warme maaltijd voor een schappelijke prijs voor mensen die het even nodig hebben om een uurtje of twee onder de mensen te zijn.

Woensdag 7 december 2022 was de lanceerdatum. Met 35 personen bij ons eerste diner, waren we dik tevreden en om 20 uur gingen onze gasten rondom gelukkig naar huis. Marleen en Rens-Jan Ossewaarde, eigenaren van kookstudio en B&B In den Ossewaerd zetten twee woensdagen per maand iets lekkers op tafel.

In de zomermaanden juni, juli en augustus wordt de frequentie bijgesteld naar 1 keer per maand. Informeer dus even naar de juiste data, indien het niet op deze pagina staat. 

Hieronder ziet u wat u kunt verwachten:

We willen iedereen ontvangen. Jong, jong volwassen, volwassenen en oud. We sluiten niemand op voorhand uit, alleen bij te veel animo gaan we alleenstaande ouderen uit ons dorp voorrang verlenen. Voorop staat het verbinden van mensen, het voorkomen van eenzaamheid en genieten van heerlijke gerechten! Uit eigen ervaring weet ik hoe goed elke maaltijd samengesteld is. Tijdens mijn revalidatie heb ik met de andere gasten genoten van een smakelijke maaltijd en plezante sfeer. Bijna jammer dat ik na een jaar weer aan het werk moest hahaha. 

De maximale capaciteit is 50 personen. Mocht u een keer buiten de boot vallen, dan hoop ik dat u twee weken later wilt komen. Automatisch staat u dan bovenaan. We hebben een leuk team samen kunnen stellen met Marjan, Monica, Marian, Saskia, Tamara, Kirsten, Angelique en Antoinette. Speciaal noem ik Rien en Ria van Egmond die er wekelijks zijn plus onze twee kookgiganten Marleen en Rens-Jan die als vrijwilligers meer en meer in het Kwakelse ondergedompeld worden en ervaren waarom onze gemeenschap zo speciaal is. Zij wilden liever niet genoemd worden, maar toch genieten ze van de complimenten die zij terecht krijgen. 

U mag altijd een keer komen kijken of het ook iets voor u is. Ja, of gelijk inschrijven, want zeg nu zelf. Wat kan er mis gaan?

Alle inschrijvingen lopen centraal via mij, beheerder van het dorpshuis 0619704447 

Kijk ook onder het kopje “nieuws” over dit mooie initiatief. 

Groet,

Edward