Feesten en partijen

Op vrijdag, zaterdag en zondag (woensdag) kunnen wij uw bedrijfsfeest, familiedag, klasreünie of ander jubileum organiseren. 

Dankzij deze inkomsten kunnen wij de huur doordeweeks voor de verenigingen http://dequakel.nl/verenigingen-huurders/ laag houden en kunnen wij met een Sinterklaasintocht en een Koningsdag iets voor het dorp betekenen.

Een zaal, bar, keuken verhuren wij niet zonder personeel.  In de grote zaal kunnen wij een lunch uitserveren voor 80 a 100 personen, kiest u voor statafels en een dansvloer voor live muziek dan is de zaal groot genoeg voor 250 man om twee voorbeelden te geven.

Wanneer de grote zaal te groot is voor u, dan hebben we op de begane grond een tweede ruimte die we “de huiskamer” noemen.

Daar kunt u met 30 a 35 gasten uw verjaardag vieren.

Graag nodig ik u uit voor een kop koffie/thee om te informeren naar alle mogelijkheden en om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Dan bespreken we zaken als catering, versiering, muziek, tijden, etc zodat ik u daarna een goede prijsopgave kan meegeven.

Wij hebben een volledige horeca vergunning. Wat wij niet in huis hebben, halen we in huis. Vanzelfsprekend werken wij liefst samen met bedrijven uit de regio. Het is geen verplichting om uw eten daar te bestellen, ik sta open voor andere ideeën. 

Zelfs bij regen kan u van een barbecue genieten. U eet rustig binnen, wij staan buiten te bakken voor u.

Dorpshuis De Quakel
Kerklaan 16
1424 BK De Kwakel
Beheerder: Edward Verburg
beheerderdequakel@gmail.com
Tel. 06 1970 4447