Prijzen, faciliteiten

Vaste huur, periodiek.

Wij huisvesten graag clubs met minder dan 100 leden. Clubs, verenigingen die regelmatig gebruik willen maken van een ruimte, betalen geen commerciële prijzen. Per dagdeel (vier uur) is dat tussen de €20,- en €50,-

Losse verhuur, doordeweeks.

Bij incidentele verhuur rekenen wij ongeveer €55,- a €200,- per dagdeel. Bij vergaderingen, voorlichtingsavonden of andere evenementen kunt u gebruik maken van een beamer van toneelvereniging Genesius, tegen een vergoeding van €50,-. Op deze manier steunen wij die vereniging. Draadloze microfoon €5,- flipover €5,- whiteboard €5,-

Fooi vrijwilligers. 

U huurt bij ons de zaal, bar en keuken altijd inclusief personeel. De vrijwilligers krijgen geen horecaloon. Een fooi is welkom. 

Zaterdag, zondag. 

Op zaterdag en zondag gelden andere afspraken. Indien we een prijs per persoon afspreken voor een feestavond, familiedag, of een andere bijeenkomst vervalt de zaalhuur. Dit rekenmodel hanteren we natuurlijk bij een minimum aantal gasten. In het weekend geef ik geen offerte af onder de €500,-. Wij hebben de inkomsten op deze dagen nodig om de huur voor de verenigingen betaalbaar te houden.

Een avond borrelen met bittergarnituur start bij €20,- per persoon. Een feestmiddag, -avond inclusief warm en koud buffet begint bij €35,- pp. 

Koffietafel.

Onze verenigingen krijgen voorrang, maar als het lukt, maak ik altijd tijd vrij voor een koffietafel en aangezien wij er maar 1 per dag aannemen zijn de reacties na afloop altijd lovend. Een koffietafel begint bij €7,50 per persoon en kan uitgebreid worden met belegde broodjes, krentenbollen, cake, petit fours of wat uw wensen zijn.

Deze drie voorbeelden geven u slechts een indicatie van onze prijzen, u bent van harte welkom een kop koffie of thee te komen drinken om al uw wensen af te zetten tegen onze mogelijkheden. 

Met vriendelijke groet,

Edward Verburg

beheerderdequakel@gmail.com

06 1970 4447

(WhatsApp staat altijd aan, geluid op stil)

Wij beschikken over een grote zaal van 130 m2 (breed: 9,5 mtr) met een podium van 30 m2 (breed: 7,5 mtr) en aangrenzend een bar van 30 m2.

sdr

Verder hebben we op de begane grond een kleine zaal van 50 m2 (7,5 bij 7,5). Ruwweg kan je zeggen dat de maximale capaciteit voor een vergadering 50 personen bedraagt, voor een voordracht / presentatie 80 en voor een toneel-, filmavond 150.

Een feest met zitgelegenheid 120 gasten, een receptie 200 gasten.

Boven hebben wij 4 ruimtes inclusief een vide waar ons biljart staat. De vide (35m2) staat via een wenteltrap in verbinging met de bar. De grootste ruimte boven is 68m2. We gebruiken de bovenverdieping vooral voor creatieve lessen.