Prijzen, faciliteiten

Vaste huur, periodiek.

Wij huisvesten graag clubs met minder dan 100 leden. Verenigingen, clubs die regelmatig gebruik willen maken van een ruimte, hoeven geen commerciële prijzen te verwachten. Per dagdeel (vier uur) is dat ongeveer tussen de €20,- en €50,-

Losse verhuur, doordeweeks.

Bij incidentele verhuur rekenen wij ongeveer €60,- a €200,- per dagdeel. Per ruimte verschillend. Bij vergaderingen, voorlichtingsavonden of andere evenementen kunt u gebruik maken van een beamer van toneelvereniging Genesius, tegen een vergoeding van €50,-. Op deze manier steunen wij die vereniging. Draadloze microfoon €5,- flipover €5,- whiteboard €5,-

Zaterdag, zondag, weekendprijzen. 

Op zaterdag en zondag gelden andere afspraken dan doordeweeks. Wanneer we een prijs per persoon afspreken voor een feestavond, familiedag, of een andere bijeenkomst vervalt de zaalhuur. Dit rekenmodel hanteren we bij een minimum aantal gasten. In het weekend geef ik geen offerte af onder de €500,-. Wij hebben de inkomsten nodig om de huur voor de verenigingen betaalbaar te houden. Indirect helpt u kleine clubjes in leven te houden. 

Een avond borrelen met bittergarnituur start bij €20,- per persoon. Een feestmiddag, -avond inclusief warm en koud buffet begint bij €35,- pp.

 

Fooi vrijwilligers. 

U huurt bij ons de zaal, bar en keuken altijd inclusief ons personeel/vrijwilligers. De vrijwilligers krijgen geen horecaloon. Een fooi is absoluut welkom, ook al betaalt u met de pin…, mits u tevreden bent met onze service natuurlijk. 

 

Koffietafel.

Onze vaste huurders weten dat ze bij hoge uitzondering plaats moeten maken voor een koffietafel. Wij zijn creatief en vinden bijna altijd een oplossing voor alle partijen én aangezien wij er maar 1 per dag aannemen, zijn de reacties na afloop altijd lovend. Een koffietafel begint bij €7,50 per persoon (bij een x-aantal gasten) en het kan uitgebreid worden met belegde broodjes, krentenbollen, cake, petit fours, borrel, frituurhapjes, buffet of wat u verder nog in gedachten heeft. Ik wijk graag af, maatwerk is het leukste. 

De voorbeelden geven u slechts een indicatie van onze prijzen, u kunt geen rechten ontlenen aan bovenstaande. Net zo min dat een korting vanzelfsprekend geldt voor de volgende keer dat u bij ons boekt. U bent van harte welkom een kop koffie of thee te komen drinken om al uw ideeën af te zetten tegen onze mogelijkheden. 

Met vriendelijke groet,

Edward Verburg

beheerderdequakel@gmail.com

06 1970 4447

(WhatsApp staat altijd aan, het geluid staat op stil)

 

Onze zalen.

Wij beschikken over een grote zaal van met een podium. De zaal is 130 m2 (breed: 9,5 mtr) en het podium is 30 m2 (breed: 7,5 mtr).

Aangrenzend aan de zaal is de bar van 30 m2.

 

sdr

 

Verder hebben we op de begane grond een tweede zaal

van 50 m2 (7,5 bij 7,5).

Resumé:

Ruwweg kan je zeggen dat de maximale capaciteit voor een vergadering 50 personen bedraagt, voor een voordracht / presentatie 80 en voor een toneel-, filmavond 150.

Een feest met zitgelegenheid 120 gasten, een receptie 200 gasten.

Boven hebben wij 4 ruimtes inclusief een vide waar ons biljart staat.

De vide (35m2) staat via een wenteltrap in verbinding met de bar. De grootste ruimte boven is 68m2.

We gebruiken de bovenverdieping vooral voor creatieve lessen.