Vergadering, voorlichting

Grote zaal dorpshuis foto 2

Dorpshuis De Quakel beschikt over vijf mogelijke vergader-, cursusruimtes. Twee op de begane grond en drie op de eerste verdieping.

De grote zaal heeft een projectiescherm boven het podium, wat aan het plafond gemonteerd zit. Voor de andere ruimtes hebben wij een mobiel scherm op een driepoot. De beamer kan u van onze toneelvereniging huren voor vijftig euro. (Daarmee steunt u tegelijkertijd een kleine vereniging). De zaal is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en wij hebben een keurig invalidentoilet.

De grote zaal is erg geschikt voor voorlichtingsavonden voor grote groepen. De zaal heeft een maximale capaciteit van 175 zitplaatsen (zonder tafels).

De kleine zaal heeft een capaciteit van zo’n 20-25 personen met de tafels meegerekend. Gestoffeerde stoelen en handige tafels waarmee we een opstelling naar uw wens kunnen neerzetten.

Boven hebben we drie ruimtes. Twee hobbyruimtes (hier worden creatieve cursussen/lessen gegeven) en20151120_142945 een gemeenschappelijke ruimte met Rick FM.Rick FM foto 1

De enige ruimte die voorzien is van vloerbedekking, voor een klein intiem (mits de studio onbemand is) overleg.

In de hobbyruimte kunnen maximaal 45 personen zitten. Er is een stoellift en er is een extra dames- en herentoilet.

 

 

Edward Verburg           T. 06 1970 4447           beheerderdequakel@gmail.com