Geen ontbijt, wel appeltaart

Een emotioneel eerbetoon aan Wil op 5 mei 2024 nadat zij officieel donderdag 2 mei overleed. Op de site van AKU https://www.aku-uithoorn.nl/nieuws/in-memoriam-wil-voorn/399/#:~:text=De%20tocht%20zal%20een%20eerbetoon,het%20dorpshuis%20in%20De%20Kwakel. staan mooie treffende teksten en daar sluit ik me graag bij aan.  

In de krant had een aankondiging gestaan dat het bevrijdingsvuur naar De Quakel kwam en dat iedereen een ontbijt kreeg aangeboden op zondag 5 mei. Mijn excuses, ik kon het ontbijt niet regelen en ik hoop dat u dat kan begrijpen. 

Burgermeester Pieter Heiliegers zijn toespraak was gericht op het vieren van bevrijdingsdag, maar daarnaast heeft hij met goed gekozen woorden de familie van Wil kostbare herinneringen gegeven. Meneer Heiliegers bedankt. 

Het leven moet doorgaan, tijd om te rouwen is er haast niet. Het DorpsDiner staat voor de deur en een dag later de fietstocht. 

Ria is op vakantie met haar kleinkinderen, kinderen en haar echtgenoot Rien. Ria, ik hoop dat ik jouw warmte kan overdragen aan het team. Ze werken graag met je, ze zijn gek met je. Gelukkig blijf je nog een poosje als vrijwilliger bij ons.

Hemelvaartsdag is het heel mooi weer om te fietsen. Halverwege is er koffie, thee en appeltaart voor wie dat lekker vindt. Met Koningsdag kon ik de helft van de ingekochte tompoucen weggooien en nu kwamen Astrid en Quinty zelfs iets te kort. De animo was geweldig. 

Pandergroep Scouting Abcoude hartelijk dank voor de samenwerking!