DorpsDiner

Eten wat de pot schaft…, aanschuiftafel…, shared dining…, praatcafé en eetcafé in één…, wij gaan van start op woensdag 7 december 2022!!

Van 17.30 – 19.30 uur: Het DorpsDiner.

Genesius heeft tijdens een toneelvoorstelling iedereen van eten voorzien en wat een avond was dat!! Het is gewoon erg leuk om met elkaar te eten. Niet iedereen heeft een partner (meer) en wij richten ons met name op die mensen die uitkijken naar een praatje onder het eten.

Het sociale aspect (Dorp) en een betaalbare maaltijd (Diner). Twee keer met hoofdletter D. We willen iets organiseren tegen eenzaamheid en willen u kennis laten maken met het lekkerste uit verschillende keukens. 

We vangen aan met een tientje per persoon en na drie maanden evalueren we of het kan voor dat geld. U krijgt een voorafje en een hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht. 

Op woensdag 7 december is het menu lasagne en groene salade en maken we bekend wat we woensdag 21 december gaan eten. U kunt gelijk reserveren. We organiseren het dus twee keer per maand.   

Onze vrijwilligers zetten alles op tafel, u helpt elkaar met opscheppen. U zit aan lange tafels en indien u iets te drinken wenst, betaalt u aan de bar en neemt u uw eigen bestelling mee naar uw stoel. Wisselen van stoel kan dan ook, zodat u het tweede uur naast iemand anders zit. 

Marleen en Rens-Jan Ossewaarde (kookstudio In den Ossewaerd) duiken de keuken in. Zij hopen jullie blij te maken met eigen gemaakte gerechten. Klassieke gerechten, gerechten met een exotische oorsprong en wellicht een gerecht op uw verzoek.

De afwas wordt gedaan door de vaatwasser, maar we kunnen hulp gebruiken. Indien u iemand weet voor het afspoelen, inruimen en afdrogen is hij of zij welkom. Vele handen maken licht werk. 

Wilt u er de eerste keer bij zijn?

Bel met Edward Verburg 06 1970 4447.

 

Wees op tijd met aanmelden, we beginnen met een beperkt aantal plaatsen. Zodra we extra vrijwilligers hebben gevonden, gaan we uitbreiden. 

We hebben er zin in, tot snel bij ons DorpsDiner op Kerklaan 16 te De Kwakel.