Midzomeravond 2018

Thema dit jaar is DE MUZIKALE PROEFTUIN.

In de grote tent treedt het jeugdorkest (19.45 u) samen met het “Orkest van De Kwakel” op. “Only Hits”, dus na 1 of 2 maten zal het publiek al kunnen inhaken en gezellig kunnen meezingen met de leden van het gelegenheidskoor.

Het tweede podium is de bekende gele wagen van de Tavenu Steelband. Dit jaar met trompettist Diederik Ruisch.

De dames van Jazz- en Showballet Nicole mogen natuurlijk niet ontbreken op deze avond. Er wordt zelfs een derde podium gebouwd door scouting St. Joannes waarop zij enkele spetterende optredens zullen geven.

Er is een gastoptreden van Ruben Kas (zoon van oud-tamboer Martin Kas). Ruben is een klassiek geschoolde gitarist. In 2016 heeft hij tijdens het Koningsdagconcert opgetreden. Iets totaal anders dan het gebruikelijke genre tijdens het midzomeravondfestival.

Tussendoor praten de enthousiaste Berry Verlaan en Cor Onderwater de avond aan elkaar en kijken we samen met hen uit naar het muzikale zangduo Nina & Annemiek. Zij zingen vooral covers van pop- en countrymuziek.

De Muzikale Proeftuin, voor ieder wat wils, gratis entree, koud bier en hopelijk een mooie lange zwoele avond. Tot zaterdag 23 juni op het plein voor dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16 in De Kwakel.

Aanvang: 19.45 uur.