Afbreken en opbouwen

Een verbouwing van ongeveer zes maanden is van start gegaan. Een project met een enorme lange aanloop, maar dankzij de Stichting Leefomgeving Schiphol hebben we het voor elkaar gekregen. Financieel én in de besluitvorming! Hartelijk dank SLS!

Op maandag 29 april 2024 gingen de toiletten van de heren als eerste op de schop. Invalidentoilet en damestoilet blijft in gebruik, zodat we het seizoen kunnen afmaken.

Mooi bericht zult u denken, waarom pas op 12 juni iets delen? 

Dat heeft alles te maken met het plotselinge verlies van Wil Voorn. Zij werd dezelfde dag met de ambulance naar het AMC gebracht.

Een dag later zouden we op een mooie manier Ria van Egmond bedanken voor 32 jaar liefde en inzet!! Zij cijferde zich weg, stond publiekelijk altijd achter de beheerder en had ruim drie decennia het beste voor met onze verenigingen, onze bezoekers en onze vrijwilligers. Ook deze dag viel in het water. Een beeldspraak dat past bij dit voorjaar. Regen, regen, regen. Koningsdag begon nat en koud, maar gelukkig werd het in de loop van de dag droog en super gezellig. Na afloop lekker zitten borrelen en eten met het hele team. Niet wetende dat het ons laatste samen zijn was. 

Na verloop van tijd gaan we dit een fijne herinnering noemen….

 
 

Ria de buitenbar. Wil de binnenbar.