Haagse rock, keezen plus bingo

De vijf muzikanten van Golden Earring Undercover hebben allemaal hun roots in de Hofstad liggen en kunnen bogen op een grote en respectabele staat van dienst én werken regelmatig samen met een aantal van de oorspronkelijke leden van de Earring.

Golden Earring (tot in 1969 The Golden Earrings) werd opgericht in 1961 en was op het moment van opheffing in 2021 de oudste nog bestaande rockband van Nederland. Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles zijn de uitschieters, maar de echte fan zingt alle nummers mee zaterdag 9 maart in ons dorpshuis. 

Nog nooit waren we zo snel uitverkocht. Het moet een bijzondere avond worden. 

Voor het keeztoernooi hebben wij uw teamnaam vooraf nodig om een mooi schema te kunnen maken. Schrijf je in middels een korte e-mail naar activiteitendorpshuis@dequakel.nl en mocht u onverwachts niet kunnen nadat u aangemeld bent, is het prettig om dit ons te laten weten. Op zaterdag 16 maart (zaal open 19.30 en 20.00 start toernooi) zullen we voor het eerst onze nieuwe borden in gebruik nemen. Het is mogelijk uw bedrijfsnaam op onze keezborden te laten zetten. Iets voor u? Vraag Edward naar de mogelijkheden. 

 

Voor de Bingo op vrijdag 22 maart is geen inschrijving nodig. Ons Bingo Team is al weken leuke prijzen aan het inpakken en zij verwachten u vanaf 19.00 uur op vrijdag 21 maart 2024.