Joop van Diemen Bokaal

Even terugblikken. De zesde RickFM Quiz Night was voor het eerst op de vierde vrijdag (volgend jaar weer op de 3e) van de maand, én voor het eerst ging team DJAM er met de eerste plaats vandoor. De rubrieken veranderen jaarlijks, zo hopen we dat er teams meestrijden die de gevestigde orde achter zich kunnen houden.  Volgend jaar 17 januari zullen zij hun titel verdedigen en indien u bij de vroege inschrijvingen wilt zitten, stuur mij gewoon een e-mail naar beheerderdequakel@gmail.com

 

Komende zaterdag een klaverjastoernooi om de Joop van Diemen Bokaal! 

Om 13.00 kunt u zich inschrijven bij onze activiteitencommissie. We spelen drie gifjes. Super gezellig middagje, leuke prijzen, goede bediening en u kunt u in de boeken kaarten. Joop is zelf aanwezig om de bokaal te overhandigen. Tot zaterdag! 

Een band van Nederlandse bodem. Top nummers uit de jaren 70 en 80 gespeeld door Golden Earring Undercover op zaterdag 9 maart 2024. Daar moet je bij zijn, want voor €17,50 krijg je een top act te zien en let op (!!) we zijn al begonnen met de kaartverkoop. 

Boterdijk 148 a (contant)

Kerklaan 16 (pin)