Oktober is mooi

Onze leden van de activiteitencommissie hebben de vakantie erop zitten. Twee weken terug was er een crazy bingo die geheel bedacht was door onze toneelvereniging Genesius. Ik ben bang dat zij de tol moeten betalen voor hun eigen succes en dit nog meerdere keren moeten gaan herhalen. Het was een doldwaze avond met een drag queen als presentator en zo nu en dan een bingo die stof tot nadenken gaf….

Vrijdag 6 oktober gaan we er opnieuw tegenaan. 

Geen thuisblijfavond. Kom van de bank. Uw tablet blijft uit. We gaan gezellig aan lange tafels in het dorpshuis zitten en kijken wat er te winnen valt. Kom op tijd om een stoel te bemachtigen. Vol is vol, we gaan niet met extra stoelen aan de gang. Het is niet wenselijk. In de bar mag u zitten, maar daar is het minder goed te volgen. 

Wat maakt oktober nog meer mooi? Yes.., bock beer time. Voor ons weer de uitdaging om u iets uitzonderlijks te laten proeven! Inkoop is verkoop. Ons doel? Reclame. Veel reclame. Positieve reclame. Voor ons dorpshuis, voor de bokkentocht, voor de organisatie Gerrino en Ron. 

Dan nu. We hebben nagedacht over een thema. Ons dorpshuis gaat vernieuwd worden. Dit is de laatste bokkenmiddag in onze oude bar. We gaan het opfrissen, we laten het geen museum worden, maar kom zeker even proeven hoe goed bier smaakt uit het Scheepsvaartmuseum. Het heet Homeland scheepsbok. 

Ons tweede bokje komt van om de hoek. Uit de Haarlemmermeer. Drinkhut Uithoorn heeft voor ons Be+er bokbier ingekocht. Dan is het aan u, als consument welke van de twee beter is. Ben heel benieuwd wat de kenners ervan zeggen!  

We starten om 14.00 uur. Kerklaan 16 in De Kwakel. 

Kunst en Ambacht.

Nee, dit jaar niet in het dorpshuis. Hopelijk volgend jaar in ons nieuwe onderkomen. 

Dat weekend vier ik dat ik een halve eeuw Kwakelaar ben. 

Beste darters, anders dan jullie gewoon zijn. We darten niet in oktober, maar op zaterdag 11 november 2023. Info te krijgen bij Pieter Langelaan.