Smile it’s Saturday

Elke zaterdag wat. Oktober is erg goed gevuld en heel gevarieerd. Zeg maar waar u van houdt. Darten? Live muziek? Sjoelen? Kunst? Bingo? Of bier drinken tijdens de bokkentocht?

Onze hoofdattractie is op zaterdag 8 oktober. Eindelijk na jaren van oponthoud a.g.v. een wereldwijd verspreid virus kunnen we jullie eindelijk kennis laten maken met Jeffrey Hendriks, Henk Wesselink, René Geelhoed, Hubert Eggen, Jeff Bolink en Tim de Wijk. Deze mannen samen vormen het muzikale brein van Stones Sessions. 

 

Alle hits zijn klassiekers geworden. Een band waarvan je gaat glimlachen. Zaterdag 8 oktober gaat het dak eraf. Zaal open vanaf 20.30 uur. Met dank aan Rob, Corinne, Jaap, Margreet, Wim en Marie José

Zaterdag 1 oktober koppeldarten.

Topsport met een dartpijl in de ene hand en een pils in de andere. Er is een winnaarsronde en een verliezersronde dus van welk niveau je bent (denkt te zijn), het maakt niets uit. Inschrijving van 12.00 tot 13.00 uur bij Pieter Langelaan (pieterlangelaan@multifill.nl).

Eén uitzondering lieve mensen. Tja, de bingo is op vrijdagavond, omdat dat nu eenmaal zo is.

U bent welkom op 14 oktober. Het start pas om 20.00 uur. Vanaf 19.00/19.15 gaat de deur open en het heeft geen zin om om 18.00 uur aan te bellen. Wij hebben onze voorbereidingen en vragen u daar rekening mee te houden.

Zaterdag 15 oktober hindernissjoelen. Een primeur.

Het zou plaatsvinden in het jaar dat de gemeente 200 jaar bestond, maar dankzij Corona hebben we in 2020 geen activiteiten mogen en kunnen organiseren. Inschrijving voor het hindernissjoelen kan bij Rob de Boer (KBO) via zijn e-mail boe03799@planet.nl

Zaterdag 22 oktober bokkentocht door De Kwakel en Uithoorn.

Bar het Fort, KDO, Gasterij, Drinken & Zo, Kaatje, Café Cobus, De Gevel, Dorpshuis De Quakel. Ezelenbok op tap, een stevig en nadrukkelijk gehopte Dubbelbock van Stichting Noord-Hollandse Alternatieve Bierbrouwers (SNAB) te Purmerend. Iets dichter bij huis Brouwerij De Bezwooren Kerf met hun double buck 66. Gezellig dansen en praten met uw dorpsgenoten en die van de overkant. Vandaag is Uithoorn en De Kwakel samen. Al is het maar voor één dag hahaha. 

Zaterdag 29 oktober, en zondag 30 oktober qua Kunst en Ambacht.

Elk laatst volledige weekend in de oktobermaand wordt de jaarlijkse kunstroute gehouden in ons dorp. Deelnemende locaties zijn geopend van 12.00 – 17.00 uur en bij een aantal is er een hapje en een drankje te verkrijgen. Staat er een beach vlag voor de deur, dan bent u welkom. 

 

Zaterdagavond 29 oktober is er weer een veiling bij KDO net als de week erop.