Een ‘snik’ uit de Jordaan

Kermis en Jordaan.

Dat gaat hand in hand, en dat gaan we laten zien op dinsdag 6 september 2022 op het plein bij Dorpshuis De Quakel. 

Ben en Cor komen na het passeren van de laatste kar van de optocht de middag kleur geven met Amsterdamse meezingers. Willeke Alberti nam dit jaar afscheid van het grote publiek (ze blijft zingen in de zorg), maar wij hebben gelukkig Ben en Cor kunnen strikken. 

Ard Kuiper verzorgt de muziek en ons team achter de bar gaat er tegenaan om u sinds de kermis van 2019 ouderwets goed te verzorgen! Tot dinsdag.

Note: Zaterdag 8 oktober Stones Sessions. U heeft nog kaarten uit 2020, zoek ze even op en leg ze vast klaar. Mocht je verhinderd zijn, kun je je kaartje inleveren op het adres waar je ‘m gekocht hebt. Uiteraard krijg je netjes je geld terug. Graag voor 10 september.