Muziek, muziek, muziek

Over zeven weken de band die we al in 2018 hebben vastgelegd:

STONES SESSIONS IN DORPSHUIS DE QUAKEL

Van uitstel komt gelukkig geen afstel….. Op zaterdagavond 27 november 2021 komen de Stones Sessions voor een concert naar het Dorpshuis De Quakel! Geen saaie, stoffige coverband, maar deze muzikale jonge honden duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen.

Vol rock ’n roll passie pakken de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij hun lurven met natuurlijk de grote hits Satisfaction, Paint it Black, Jumping Jack Flash, Angie, Wild Horses en ga zo maar door.

We hopen jullie op zaterdag 27 november vanaf 20.15 uur te mogen begroeten op Kerklaan 16 in ons dorpshuis. Kaarten zijn € 15,00 per stuk en zijn vanaf heden te koop bij Dorpshuis De Quakel, Rob Hogenboom, Boterdijk 148a, Jaap Verbruggen, Nw. Jaagpad 126 en Wim Börger, Cyclamenlaan 5.

Toegang alleen mogelijk na het tonen van het vaccinatiebewijs (QR-code), negatieve testuitslag of herstelbewijs (op basis van de dan geldende coranaregels).

PLEASED TO MEET YOU….hope you guess my name

 

Drie weken eerder, op vrijdag 5 november 2021 een heerlijk opwarmertje met een toepasselijke naam:

AFTER THE BREAK

Nadat iedereen een break heeft moeten nemen, is de band After The Break heel blij dat ze jullie kunnen ontmoeten in Dorpshuis De Quakel. Op vrijdagavond 5 november vanaf 19.30 uur bent u welkom en de band zal om 20.30 uur aanvangen.

Alle genres (zo goed als…) komen aan bod. Beginnende bij de jaren 70 tot nu. Met aandacht voor de details spelen de ervaren muzikanten Elbert, Marc, Rick en Valentijn Black Pearl, One, Ain’t nobody, Hold on tight, en veel veel meer. Zang Wim Bartels en Cindy Doesburg. Muzikale ondersteuning van Ard Kuiper.

Interesse? Stuur uw e-mail naar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoZIFPY9FVgPgwdfj5mxHOiA_TvzQ-WhozXS3b_Gcz-u7azw/viewform

Toegang alleen mogelijk na het tonen van het vaccinatiebewijs (QR-code), negatieve testuitslag of herstelbewijs (op basis van de dan geldende coranaregels).

HAPPY TO BREAK FREE….

 

Nog een week eerder, in het weekend van Kunst & Ambacht en Kwakelse Veiling, een zondagmiddagconcert van TAVENU DE KWAKEL.

Door de coronapandemie is het alweer een tijd geleden, dat TAVENU heeft opgetreden. Het orkest en de steelband hopen daarom op deze middag eindelijk weer voor u te mogen spelen. Repeteren is leuk maar een live optreden voor publiek is waarvoor je oefent.

Het orkest onder leiding van Thomas Piet speelt o.a. Het Dorp en een Guus Meeuwis medley en de steelband zal diverse tropische nummers ten gehore brengen. Zondagmiddag 31 oktober een gezellig concert in de grote zaal van Dorpshuis De Quakel. Vanaf 14.00 uur mag u gratis binnen lopen na het tonen van het vaccinatiebewijs (QR-code), negatieve testuitslag of herstelbewijs (op basis van de dan geldende coranaregels).

De muzikanten hopen u onder het genot van een kop koffie of biertje even komt kijken en meegenieten.

READY TO KICK OFF….