Plannen

Tweede prik al gehad? Heb je Moderna, Pfizer of BioNTech? Wat zeg je? Jij hebt wel Janssen? Lekker zeg, dan kan je eerder op vakantie.

Vakantie? Lieve mensen ik wil werken, ik wil weer grote groepen ontvangen in mijn dorpshuis. Plannen maken voor het seizoen 2021/2022 en zo snel mogelijk. 

Bingo, fietstocht, keeztoernooi, etc. Hoeveel mensen het gemist hebben, blijkt wel uit de vele reacties die ik gehad heb. Op vrijdagochtend hebben we sinds deze maand weer het gratis koffie-uurtje met Emmy Röling. Die blijde gezichten hebben een positief effect op mij. Ja heel positief, ondanks mijn gemengde gevoelens over hoe dit land met Corona is  omgegaan. Laat mij maar vooruit kijken en plannen maken, dan mogen anderen oordelen over onze beleidsmakers. Wie zich bewust of niet verrijkt heeft aan mondkapjes, en wie er met een dubbele agenda gewerkt heeft. 

De versoepelingen worden (versneld) ingevoerd, dus ik heb de gemeente Uithoorn toch maar gelijk even om een vergunning gevraagd om op dinsdag 7 september bier te mogen tappen voor alle bezoekers en deelnemers van de kermisoptocht. 

De komende week ga ik wat data noteren (onder voorbehoud…..) dus u kan weer meekijken op http://dequakel.nl/agenda/