Burgemeester bedankt

Koningsdag 2020.

Prachtig weer en toch is het niet wat je gehoopt had. Hoe tegenstrijdig is dit.

Geen festiviteiten, geen lachende kinderen met versierde fietsen, geen live muziek, geen kaartmiddag, geen vrijmarkt, maar wel een burgemeester die speciaal naar De Kwakel is komen fietsen om met ons de vlag te hijsen. Om 10.00 uur heeft Pieter Heiliegers een toespraak gehouden, onze Koning gefeliciteerd en de vlag gehesen. Toch nog een feestelijk tintje aan deze dag. Meneer de burgemeester, bedankt!

Nadat het Tavenu “lang zal hij leven” voor Willem-Alexander gespeeld heeft, is het feestcomité vervolgens met tractor en platte wagen door ons dorp gereden in verband met de jaarlijkse taartenactie. Vele inwoners zijn blij gemaakt met een heerlijke taart van bakkerij Westerbos. Om 15.00 uur live vanuit het dorpshuis een quiz georganiseerd door het feestcomité. Presentatie Ron Plasmeijer. Technische ondersteuning Pim Oussoren AV4ALL.

Om mee te spelen heb je het volgende nodig:

-Een computerscherm / laptop / tablet om de Quiz en de vragen “live” te kijken
-Per deelnemer een mobieltje, laptop of tablet om de vragen te kunnen beantwoorden.

Op de website polderfeest.nl komt een link te staan die je naar de “live” uitzending van de Quiz brengt. Zorg dat je voor 15.00 uur ingelogd bent, want gemiste vragen kunnen niet worden ingehaald.

Zie polderfeest.nl