Nostalgie leeft

Dinsdag 15 oktober 2019 was een bijzondere dag in het leven van de familie Westerbos. Niet alleen bestaat hun bakkersbedrijf 100 jaar, maar op deze dag kreeg Jan Westerbos uit handen van burgermeester Pieter Heiliegers het predicaat Hofleverancier uitgereikt.

Stichting Toen & Nu zal dit belichten op de nostalgische avonden en bij binnenkomst krijgt u iets lekkers bij de koffie aangeboden van Jan Westerbos. Geen idee of dit ervoor zorgt dat de entreekaarten eruit vliegen, maar voor ons is het goed nieuws dat vrijdag 28 februari al een week uitverkocht is en dat er voor vrijdag 13 maart nog maar een paar kaarten te bestellen zijn.

Voor die laatste kaarten kunt u tussen 17.30-18.30 bellen naar 0297 563335 of even een e-mail sturen naar dp@de-kwakel.com

Zaal open om 18.45 uur

Aanvang: 19.30 uur