Stamppotavond 2 punt 0

Wanneer een formule aanslaat, is het consolideren en uitbouwen. In 2018 had ik vooraf 45 aanmeldingen en uiteindelijk 70 bezoekers.

Dit jaar verwacht ik minstens zoveel eters (u moet zich 48 uur van te voren aangemeld hebben, zo niet dan heb ik geen stamppot voor u kunnen inkopen). Nadat het eten op is, is de avond nog lang niet ten einde. Feest dj / zanger Jacco zal jullie mee laten zingen op bekende nummers en daarna neemt dj Rhine (Mathijs van Rijn) het over om tot 1.00 uur een lekker after-kerst-feessie te bouwen. Vet verbranden in je kerstballenjurkje of foute kersttrui! Dos je uit en laat dit het begin zijn van de volgende traditie.

Kaarten om stamppot te eten kosten €6,50 pp en zijn verkrijgbaar in het dorpshuis of reserveer via mijn WhatsApp 06 1970 4447 of e-mail, beheerderdequakel@gmail.com

Vanaf acht uur mag u gratis naar binnen.

Zaterdag 28 december 2019.

Zaal open: 17.00 uur.

Naast de woonvoorziening op Het Kwakelsepad hoop ik dat we dit jaar ook andere bewoners en/of medewerkers van Ons Tweede Thuis mogen verwelkomen. Like ons op Facebook en deel het bericht zoveel u kan.