Dinnershow Genesius

Dinnershow?

Moet u in gala? Zijn de kaarten inclusief eten en drinken?

Genesius 90 jaar stond jongstleden april in het teken van een zelfgeschreven toneelstuk. Met een extra matineevoorstelling op zondagmiddag. In november heeft de vereniging iets nieuws in gedachten om hun jubileumjaar mooi af te sluiten. Een avondje vertier plus een 3-gangen diner.

Eten wat de pot schaft luidt de titel op de uitnodiging, kaarten zijn verkrijgbaar via: http://www.genesius-dekwakel.nl/kaartverkoop.html en dat houdt in dat u voor slechts €8,50 eten-wat-de-pot-schaft, met een heerlijke show krijgt voorgeschoteld. Munten voor uw drankjes koopt u bij de eerste kassa bij binnenkomst. Het voor- en hoofdgerecht wordt verzorgd door slagerij Eijk en Veld.

De eerste avond is reeds uitverkocht! Bezoek de site van Genesius of hun facebook-pagina.

Aanvangstijd is geen 20.15 maar 18.30 ZAAL OPEN VANAF 17.45 uur.

Tot ziens in het dorpshuis.

 

Mama’s en papa’s die Sinterklaas inhalen zaterdagmiddag (17.35-19.00 uur) mogen doorlopen naar de Monseigneur Noordmanlaan aan de Ringvaart. Hij komt namelijk aan per boot en zal eindigen op het kerkplein i.p.v. het dorpsplein.