Bokbier op zijn best

Twee keer per jaar bokkentocht in Uithoorn en De Kwakel, maar alleen in de herfst opent Dorpshuis De Quakel haar deuren om u weer van twee toppers te laten genieten.

Vandaag precies over een maand bent u van harte welkom om deze lekkere jongens uit Noord-Holland te komen proeven:

Buck 66 (dubbel-bock 6,6%)

Brouwerij De Bezwooren Kerf is de meest zuidelijk brouwerij van Noord-Holland, gelegen in het dorp Kudelstaart. De naam van de brouwerij verwijst naar een 14e -eeuws historisch deelgebied aan de kant van het Stigtse Utrecht, en bestond uit delen van Kudelstaart, De Kwakel en Uithoorn.
De brouwerij bevindt zich in de drooggemalen Legmeerpolder in de laatste originele 19e -eeuwse boerderij, die de naam draagt “Bezwooren Kerf”.
Hier zijn de brouwers Peter Kreijmborg & Paul Buck in de weer om diverse bieren te brouwen die verkocht worden onder de handelsnaam “BUCK”.

Saense Bock (herfstbock 7,0%)

Tijdens Brussels Beer Challenge 2017 won het biermerk Breugem goud met haar Saense Bock in de categorie ‘Lager: German-Style Dunkel Bock/Doppelbock’

Breugem is geen verzonnen naam met een Belgische klank, maar gewoon de naam van de man achter het bier. Patrick Breugem was al brouwer in de voormalige Breugem brouwerij in Zaandam en brouwt nu zijn eigen bier in brouwerij Hoop in Zaandijk.

Zaterdagmiddag 19 oktober 2019

Aanvang 14.00 uur

Kerklaan 16 in De Kwakel, op is op, kom op tijd, kleine brouwers hebben een gelimiteerde voorraad en dat houdt in dat wij ons hand hebben weten te leggen op een exclusief streekproduct dat u niet mag missen.