Het meezingteam

Vorig jaar brachten de zangers Ben en Cor de Jordaan naar De Kwakel, dit jaar heb ik gekozen voor een duo uit Uithoorn-Mijdrecht.

Het meezingteam!

Marvin van eethuis Family (Uithoorn) en Stephan van restaurant Burgerlijk (Mijdrecht) staan dinsdagochtend eerst op een kermiswagen om op te warmen. Zodra de stoet voorbij het dorpshuis komt om een uur of half drie, nemen zij afscheid van de kar en zullen zij in een podiumwagen voor het Dorpshuis De Quakel een feestje bouwen met iedereen die weet dat wij er al een paar jaar alles aan doen om jullie dinsdagmiddag kleur te geven. De koelcel staat vol, onze bardames staan voor u klaar, gratis live muziek en dan nu maar hopen op een mooie droge dag.

Kijk op https://www.facebook.com/hetmeezingteam/ om te zien waar zij eerder optraden.

Tot dinsdag 3 september.

Groet,

Edward

PS: Geen tip van mij dit jaar voor de optocht, stoppen op je hoogtepunt zeggen ze toch? Vorig jaar tipte ik kar 33…. Hippique De Kwakel….