Vakantie & Reizen

Zaterdagavond 22 juni 2019 organiseert muziekvereniging Tavenu voor de twintigste keer het Midzomeravond¬festival. Het thema is dit jaar “Vakantie en Reizen”.

Om iedereen in de vakantiestemming te brengen zal muziek gespeeld worden uit verschillende landen en u gaat diverse bekende zomerhits horen. Het opleidingsorkest opent om 19.30 uur en speelt onder andere de klompendans en samen met het grote orkest “Do I ever”, bekend van Kensington, en “Galway Girl” van Ed Sheeran. Bij de steelband speelt een nieuw jeugdlid mee.

Ieder jaar zijn er gastoptredens. Zo zijn de dames van Jazz & Showballet Nicole uit Mijdrecht al jaren onderdeel van de avond en ook dit jaar zullen ze niet ontbreken. Vorig jaar voor het eerst en gelukkig dit jaar weer van de partij, is het zangduo Nina & Annemiek. Verder vrolijke vakantieklanken als MaDiWoDo en Cha Cha Cha van de steelband van Tavenu. En een speciaal optreden van Nederlands beste orkest (alweer voor de 3e keer) De Eendracht uit Den Ilp.

Leo Huis.

Het orkest uit Den Ilp treedt op vanwege het afscheid van hun trompettist Leo Huis als dirigent van het Orkest van De Kwakel. Leo zal zaterdag 22 juni helaas voor de laatste keer het Kwakels orkest leiden. Na 12 jaar draagt hij het stokje over aan Thomas Piet. De Eendracht zal u drie kwartier vermaken met onder andere Spacemen, Frozen, Bohemian Rhapsody, en laat u horen waarom zij de beste van Nederland is. Al met al belooft het weer een gezellige avond te worden op het plein voor het dorpshuis De Quakel.

Aanvang 19:30 uur

Toegang is gratis

Check op tijd in om de hele “reis” mee te maken!