6Sense prikkelt uw zintuigen

Zien, horen, proeven, ruiken en voelen, het zijn vijf zintuigen die we dagelijks gebruiken. Zelden tegelijk en als dat u toch overkomt, komt het besef pas later. Dit gevoel houdt u over na het luisteren van 6Sense. Zelfs uw zesde zintuig – de intuïtieve geest – wordt geactiveerd. En in mijn geval (ik ben een man) mijn zevende ook, indien die benoemd mag worden;). Aritistiek leider Emily Beynon, solo fluitiste van het Koninklijk Concertgebouworkest, heeft goed aangevoeld dat het zou lonen om pas afgestudeerd talent te bundelen tot het eerste en enige Nederlandse fluitsextet. Met dwarsfluit, basfluit en een piccolo krijgen deze fluitisten het voor elkaar om met deze instrumenten uit de fluitfamilie een heel orkest te vervangen. Hun optreden van zondag 26 mei smaakt naar meer. Hopelijk was dit niet eenmalig. U kunt u natuurlijk aanmelden via hun site https://sixsense.nl/contact/ om te vragen of zij u op de hoogte willen houden i.v.m. een tweede show in ons dorpshuis.

Van een zittende activiteit naar een inspannende. De fietstocht. Hemelvaartsdag staat voor de deur. Het is al weken prachtig fietsweer, dus ik neem aan dat we weer tussen de 250 en 350 deelnemers gaan verwelkomen aanstaande donderdag voor de jaarlijkse Elisabeth tocht. Onze vrijwilligers hebben een mooie rit van 40 km voor u uitgestippeld en ook dit jaar denken we u te kunnen verrassen met plekken die u nooit eerder bezocht.

Binnenkort gaan we de kalender voor 2019-2020 op de website http://dequakel.nl/activiteiten/ zetten. Ja, de fietstocht is traditioneel het laatste wat we voor u organiseren dit seizoen. Begin oktober beginnen we weer met een Bingo en een Darttoernooi.

Onze leden van de activiteitenvereniging gaan genieten van hun vakantie en danken jullie voor alle gezellige momenten van afgelopen jaar.

Getagd met , , ,