Feest Genesius

Genesius 1929-2019 http://www.genesius-dekwakel.nl/geschiedenis.html is jarig en dat wordt gevierd. Drie van de vier voorstellingen zijn al uitverkocht. Zelfs voor de generale repetitie (vrijdag 5 april) zijn dit keer kaarten te verkrijgen, om zo min mogelijk mensen dit jubileumstuk te onthouden. “DixiLand”. Een musical over “Café de Noodzaak” en de naastgelegen “wellness”.

Het derde weekend is het Pasen en op maandag 22 april kunt u deelnemen aan de paasdrive. Inschrijven bij Hans Selman, hans.selman@gmail.com of leerkomgabridgen@gmail.com. Na afloop verzorgen wij een klein buffet, waarvoor u zich ook dient op te geven (voor donderdag 18 april) bij de heer Selman.

Ken je dat gevoel?
Je hoort een nummer en denkt: Dat nummer heb ik al lang niet meer gehoord….! Wat een tof nummer was dat altijd!
Zaterdag 27 april presenteren Café Cobus, Dorpshuis De Quakel, ’t Trefpunt en EijkenVeld vanaf 16.00 uur Channel-5.
Channel-5 is een pop/rock coverband bestaande uit vijf leden afkomstig uit Venray en omgeving, en speelt met veel enthousiasme pop/rock covers van de nineties tot nu: Van Alanis Morisette en Anouk tot Metallica en van Alice Cooper tot Pink, knallende popnummers, lekker scheurende rock klassiekers, en de “guilty pleasures” van toen.

Lizanne Arts – Zang
Chico Dommeck – Gitaar / zang
Joep Halferkamps – Bas gitaar / backing vocals
Sandra Bovend ‘Eerdt – Toetsen / backing vocals
Marc van Hout – Drums

Koningsdag 2019: https://www.facebook.com/Channel5Rock/

Gezelligheid is Troef organiseert het Koningskaarten. Vanaf 12.15 kunt u inschrijven en we starten om 12.45 uur, zodat we uitgespeeld zijn wanneer de live band begint.

Raadpleeg de Oranjegids om te zien wat er allemaal voor de jeugd georganiseerd wordt.

Getagd met , , , , ,