Tavenu treedt op, RickFM laat u optreden

De leden van scoutinggroep St Joannes zetten een tent op voor het dorpshuis op zaterdag 15 december 2018 om het publiek te laten genieten van kerstliederen op het plein. Een sfeervolle kerstuitvoering van twee keer 45 minuten. De orkestleden van Tavenu, de Steelband en The Bridges nodigen u uit op Kerklaan 16 om vanaf 14.00 uur te komen kijken en luisteren. En wilt u meezingen, dan mag dat ook. Tussendoor is er warme chocolademelk en Glühwein. 

Spampot eten voor €5,- met een zanger en een gast dj. Dat pak je even mee!!

Zaterdag 29 december om 17.00 uur staan de bewoners van Ons Tweede Thuis van de woonvoorziening aan het Kwakelsepad voor u klaar in de grote zaal van het dorpshuis met diverse heerlijke stampotten van slagerij Eijk en Veld.  

Dit evenement wordt gesteund door Buurtbeheer De Kwakel en SPUK, Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel.

Kaartverkoop: dorpshuis De Quakel Kerklaan 16 en OTT Kwakelsepad 10

Kom met 3 vrienden, collega’s, familieleden, vage bekenden een gezellige avond quizen!

Op vrijdag 18 januari 2019 is het zover. De jaarlijkse Rick FM Quiz Night. Tijdens deze uitdagende quiz worden je hersenen op de proef gesteld. Acht rondes met verrassende vragen over Uithoorn & De Kwakel, muziek, showbizz, sport, muziek, geschiedenis, aardrijkskunde, actualiteiten, maar vooral muziek.

Stel je eigen team samen, max. 4 personen, min. leeftijd 18 jaar. Kosten per team €10,-
Inschrijven kan vanaf 28 december en alleen via de website www.rickfm.nl
Let op want VOL = VOL.

Om 20.00 uur start de Quiz Night. Je bent al vanaf 19.30 uur van harte welkom in het dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16, 1424 BK, De Kwakel.