Supertramp helemaal uitverkocht

Drummer, zanger Bauke Bakker draait al jaren mee in de top en subtop van de Nederlandse muziekscene. Samen met de overige bandleden; David Wildschut (sax), Jan Paul de Bondt (gitaar, zang), Micha Wink (keys) en Sophie van Schaik (bas, zang) worden de beste songs van de Britse symfonische rockband Supertramp gespeeld. Wie is er nu niet bekend met hits als Dreamer, Give a little bit, School, It’s raining again en Breakfast in America?

De families Börger, Hogenboom en Verbruggen hebben na Creedence Clearwater Revival en Tribute to The Doors een band van hetzelfde kaliber weten te strikken en opnieuw vlogen de kaarten de deur uit.

Pim Oussoren verzorgt het licht en geluid en er staat een tweede bar achterin de zaal.

Tribute to Supertramp 20.30 uur Kerklaan 16 in De Kwakel.

 

 

Getagd met , ,