Bingo, bokkentocht, kunstroute

De eerste vrijdag van oktober bent u wellicht van plan naar onze BINGO te komen, maar LET OP deze keer is de datum VRIJDAG 12 OKTOBER. Rond 19.00 / 19.15 uur komen de vroege vogels en om 20.00 uur is het echt vol en gaan we van start. Wilt u een herinnering / aankondiging van een activiteit, mail gerust met de activiteitencommissie: activiteitendorpshuis@dequakel.nl.

Een dag later, zaterdag 13 oktober is er KOPPELDARTEN in het dorpshuis, inschrijven vanaf 12.00 uur bij Pieter Langelaan. Wanneer u geen deelnemer bent, is het ook gewoon leuk als u even komt kijken.

Een week later is de herfsteditie van de Bokkentocht https://www.facebook.com/people/Bokken-Tocht Op zaterdag 20 oktober schaf je voor €2,- een strippenkaart aan en vanaf 14.00 uur kan men starten bij één van de deelnemende café’s in Uithoorn of in De Kwakel. Dames die geen liefhebber zijn, kunnen de geitenroute volgen.

U mag zich in ieder geval verheugen op twee erg mooie bock bieren, de Rode Toren (1 jaar gerijpt, dus bijzonder lekker) van Brouwerij De Leckere en Dubbelbock van het IJ, bij dorpshuis De Quakel. Wij sluiten rond 19.00 uur, ben je iets later en met je groep al op weg naar mij, app of bel me en dan blijven we graag wat langer open.

06 1970 4447

Laatste weekend van oktober is er de kunstroute http://kunstindekwakel.nl/route/

Qua Kunst en Ambacht wordt op 15 locatie’s gehouden waarvan het dorpshuis er één van is op zaterdag 27 en zondag 28 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.