Nieuw seizoen met ook weer live muziek

Van de winter heeft de schilder alle kozijnen gedaan en voor de vierde zomer op rij hebben wij het interieur van ons dorpshuis kunnen opknappen. Na de verbouwing voor Rick FM, het creëren van een huiskamer in de voormalige peuterspeelzaal en vorig jaar de plaatsing van een koelcel, hebben we na 26 jaar een nieuwe marmoleum vloer in de gang en in de grote zaal laten leggen. Het ziet er keurig uit en wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen.

De zomervakantie loopt af, een aantal verenigingen is reeds in augustus begonnen, maar voor de gemiddelde Kwakelaar begint het reguliere leven eigenlijk pas na de kermis. Zaterdag 1 september wordt er voor het eerst in de tent in De Kuil geloot voor de karnummers van de grote optocht. Op zondag 2 september houden de kinderen hun 117e optocht en dinsdag is de 66e editie van de volwassenen. Kom bij ons voor het dorpshuis met een koud pilsje in de hand genieten van alle praalwagens en van twee rasechte Jordaanse zangers. Cor en Ben zullen u alles laten horen waar u om vraagt, zolang het maar Amsterdams is.

Voor het derde jaar op rij live muziek op het plein en het begint al echt op een traditie te lijken. Deze twee zangers heb ik op verzoek van een dorpsgenoot geboekt en het belooft reuze gezellig te worden. Mokum komt naar ons dorpje toe, en eerlijk gezegd zouden de deelnemers van de Canal Pride dat ook eens moeten doen. Dan zien zij met eigen ogen, dat er meer van te maken valt. Laten we wel wezen de boten zijn al jaren hetzelfde, en in Aalsmeer dacht men ook dat hun bloemencorso het eeuwige leven had. Mijn tip: Let op kar 33.

In De Quakel luisteren we graag naar ieders muzikale voorkeur. In navolging van Tribute to The Doors en Creedence Clearwater Revival (was binnen 2 weken uitverkocht) heeft hetzelfde groepje vrijwilligers wederom een steengoede coverband weten te strikken.

Zaterdag 10 november 20.30 uur, Supertramp!

Kaartverkoop start deze week.

Rob Hogenboom, Boterdijk 148A

Jaap Verbruggen, Nieuwveens Jaagpad 126

Wim Börger, Boterdijk 71

Getagd met