Flink, Jopen en Buck 17

Wat zegt dit u? Juist ja, bier van eigen bodem.

Met trots presenteren we vrijdag 18 mei 2018 het biertje om de hoek. Het Buck bier van brouwerij De Bezwooren Kerf uit Kudelstaart. Tijdens het PINT festival in Alkmaar op zaterdag 16 juni aanstaande maakt de organisatie van NH-Media bekend wie de titel het beste bier van NH 2018 krijgt. De brouwers Paul en Peter hebben hun Buck 17 ingeschreven en aanstaande vrijdag kunt u deze bij ons in het dorpshuis komen proeven. De brouwer(s) zijn ook aanwezig.

Naast lokale trots is er ook aandacht voor alom bekende bieren uit het zuiden. Leffe Blond, Westmalle en La Chouffe worden vrijdagavond geschonken vanaf 20.30 uur. De zaal is om 20.00 uur open. Kom genieten van een lekker glas bier en zing mee met het koor De Brulboeien. De leden van de activiteitencommissie (info, tips, aanmelden, etc via e-mail activiteitendorpshuis@dequakel.nl) hebben weer een mooi programma voor u in elkaar gezet. Entree is gratis.