Bingo, Gekkenhuis, Big Hairy MF’s

Wat brengt de maand april allemaal? Wederom voor ieder wat wils. Te beginnen met de paasbingo op vrijdag 6 april om 20.00 uur (zaal open half uur voor aanvang). Sla deze bingo niet over, want de volgende is pas weer in oktober. Wilt u een overzicht van alle activiteiten, mail gewoon even naar activiteitendorpshuis@dequakel.nl

De twee weekenden hierop volgend kunt u het toneelstuk “Een gekkenhuis in het ziekenhuis” komen bekijken. In het ziekenhuis heerst onrust. Door een verbouwing worden alle patiënten van afdeling oost verdeeld over de rest van het ziekenhuis. Zelfs kamer dertien, al sinds lange tijd opslaghok, wordt ingericht als patiëntenkamer….. Kaarten zijn verkrijgbaar via: http://www.genesius-dekwakel.nl/kaartverkoop.html

Zaterdag 14 april, aanvang 20.15 uur (zaal open half uur voor aanvang)

Vrijdag 20 april, aanvang 20.15 uur (zaal open half uur voor aanvang)

Zaterdag 21 april, aanvang 20.15 uur (zaal open half uur voor aanvang)

PS: Dit najaar zijn er geen voorstellingen in verband met het naderend jubileum in 2019.

Het laatste weekend is het Koningsdag. Kinderen mogen hun fiets versieren, ze kunnen zich boven in de hobbyruimte laten schminken en vanaf 14.30 uur kan er buiten in de witte tent geknutseld worden. In de grote zaal is er vanaf 12.45 uur Koningskaarten. Let op, de inschrijving begint om 12.15 uur. Op die manier is het kaartevenement precies klaar wanneer buiten de band gaat spelen. Café Cobus en dorpshuis De Quakel zijn voor u weer op zoek gegaan naar een geslaagd stukje muziek om de middag mee af te sluiten. Deze vierkoppige band is een mix van twee jonge talenten van de Popacademie en twee oude(re) rotten en zij brengen nummers van de Beatles, Herman Brood David Bowie, Eric Clapton, The Doors, Jimi Hendrix, Kinks, Nirvana, Stones, Talking Heads, Danby Warhols en meer. Deze coverband luistert naar de spraakmakende naam The Big Hairy Mother Fuckers.