De Grote Dorst

In De Kwakel kijkt iedereen met weemoed terug op het Sport en Spel weekend bij sportvereniging KDO. We zijn al op jonge leeftijd verwend mag je zeggen, want niet ieder dorp organiseert zoveel leuke dingen als bij ons. Voor (jong) volwassenen is het volgende week volop genieten in het dorpshuis. Een heel weekend lang (zonder overnachtingen) bent u van harte welkom:

Op vrijdag 23 maart: Keeztoernooi, 10 euro per tweetal, zaal open vanaf half acht ’s avonds.

Op zaterdag 24 maart: De Grote Dorst, 15 euro, zaal open vanaf twee uur ’s middags.

Op zondag 25 maart: Geen Grote Dorst, het festival hebben we helaas moeten inkorten naar 1 dag.

Opgeven voor het Keezen kan via: activiteitendorpshuis@dequakel.nl

Opgeven voor het bierfestival kan via: info@drinkhut.nl en kijk even op facebook of op hun site https://www.drinkhut.nl/nl/

De meeste bieren zijn 1 munt waard (2 euro) en dat is spotgoedkoop als u ziet welke brouwers de organisatie van de Drinkhut heeft weten te strikken!  Van Nederlandse bodem: Oproer uit Utrecht, http://www.oproerbrouwerij.nl/brewery/, brouwerij De School uit Badhoevedorp http://brouwerijdeschool.com/, en uit België: De Dolle Brouwers uit Esen, nabij Torhout http://www.dedollebrouwers.be/, en brouwerij De Ranke uit Dottignies, nabij Moeskroen https://www.deranke.be/nl/bieren. Allen uitermate hoog aangeschreven brouwers. De catering is in handen van Kragtwijk uit Amstelveen. Stoofvlees met patat, een runderburger, kipkluifjes of bitterballen. Overal is aan gedacht. Ook de reguliere bar is open.