Wegens omstandigheden geopend.

Toneelvereniging Genesius gaat wederom drie voorstellingen verzorgen deze maand.

zaterdag 11 november
Dorpshuis De Quakel
aanvang   20:15
zaal open 19:30

vrijdag 17 november
Dorpshuis De Quakel
aanvang   20:15
zaal open 19:30

zaterdag 18 november
Dorpshuis De Quakel
aanvang   20:15
zaal open 19:30

Heel wat jaren geleden was het een bruisend café, het hart van Krimpen aan de Kronkel. Na de grote knal is er weinig meer van over. Broer en zus Krijn en Stien Kromme proberen het nog draaiende te houden, het café wordt immers al jaren door de familie Kromme gerund. Behalve Bram Boterblom, zijn er geen andere gasten die de barkrukken warm houden. De deuren sluiten is geen optie, Stien en Krijn hebben namelijk geen idee waar de sleutel is.

Wegens omstandigheden geopend…