Qua Kunst & Ambacht

Zaterdag 28 oktober om 12.00 uur gingen de deuren open voor het grote publiek. Van schilderkunst tot glas in lood, muziek, sieraden, weef- en viltcreaties. Het aanbod was enorm en er waren maar liefst 13 locaties waar je lekker rond kon neuzen en kon genieten van een goed kop thee of koffie. Lees over alle deelnemende kunstenaars en hun werk op: https://www.facebook.com/KunstrouteQuaKunstenAmbachtDeKwakel/ en zie zelf hoe positief iedereen deze twee middagen ervaren heeft. Op zondag 29 oktober eindigde de kunstroute om 17.00 uur, maar in 2018 zullen we in het laatste weekend van oktober een nieuwe Kunst-In-De-Kwakel organiseren. Hopelijk opnieuw met medewerking van:

Paardenmelkerij de Riga Ranch

Bloemsierkunst Christa Snoek

Woonwinkel Cin in Wonen

Dorpshuis De Quakel

Bistro 9 next door

Bed & Breakfast In den Ossewaerd

Zorgboerderij Inner-Art

Bruinsma interieurbeplanting

Thamen honkbal en softbalvereniging

De Inlijsteraar

Weko souvenirs

Poldersport

Bed & Breakfast Hofstede Nooitgedacht

Het dorpshuis dankt Ineke Portengen-Kroonen, Melinda Rutgers-Bosman, Coby van der Boon, Mariska Steensma, Stichting Atelier De Kwakel en muziekvereniging Tavenu voor de fijne samenwerking. Komt u uit de regio en wilt u ook graag een keer deelnemen, mail mij (beheerderdequakel@gmail.com) en dan kijken we of er plaats is.