Dinsdagmiddag Tony XL live

In 2016 kwamen Peter Maijenburg en Wim Bartels naar mij toe of het geen leuk idee was om live muziek te regelen na afloop van de kermisoptocht. Natuurlijk was dit idee vaker geopperd, maar nu Wim en Peter voor me stonden, besefte ik dat me een kans geboden werd die ik met beide handen aan moest pakken.

Het werd een groot succes. Wim Bartels bracht het juiste sfeertje en het bleef gezellig tot het einde. Dit jaar gaat Ton Hendriks, alias Tony XL proberen het succes van Wim te evenaren. Wie op Koningsdag naar Abina in Amstelveen gaat, is wellicht al bekend met deze zanger. Ton is opgegroeid in Osdorp. Hij heeft op de volksmuziekschool gezeten en heeft als toetsenist en zanger in verschillende formaties en orkesten opgetreden. Het belooft weer een gezellig dag te worden op het plein voor ons dorpshuis.

Kom dinsdag 5 september dus allemaal een borrel halen en neem vrienden en familie mee. Meer zielen, meer vreugd en meer budget om deze jonge traditie voort te zetten.

Groet,

Edward