Stem op Stichting Dorpshuis De Kwakel

Onder de noemer “bloeiende leden actie” wil de Rabobank ideeën bij ons in de regio steunen. Ideeën die echt iets betekenen voor de samenleving, die helpen onze lokale omgeving beter of mooier te maken.

Leden van de Rabobank, regio Schiphol, hebben afgelopen week een e-mail ontvangen vanuit de Rabobank waarin zij worden opgeroepen om stemmen uit te brengen op stichtingen en verenigingen die zij een warm hart toe dragen. Met het stemmen op deze partijen dragen zij bij een aan financieel duwtje in de rug vanuit de Rabobank.

Stichting Dorpshuis De Kwakel is één van de stichtingen uit de regio die meedoet. Graag willen wij de personen die de mogelijkheid hebben tot het uitbrengen van hun stem dan ook vragen om hierin ook aan ons te denken. Elke stem telt, hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële bijdrage. Een bijdrage die zelfs kan oplopen tot maximaal 1250 euro!

Deze gift zullen wij weer investeren in ons dorpshuis, waar jong en oud dan weer een stukje profijt van kan hebben.

Namens Stichting Dorpshuis De Kwakel alvast dank voor uw stem!