Kinderyoga in Dorpshuis De Quakel

Dinsdag 27 september 2016 start Leybra Zwanenburg-Stolk (Praktijk Upendi) met het geven van kinderyoga lessen voor diverse leeftijdsgroepen in Dorpshuis De Quakel.

Kinderyoga is samen spelen en bewegen. De kinderen worden aan de hand van een thema meegenomen om in contact te komen met zichzelf en elkaar. Spelenderwijs leren en ervaren kinderen hoe je door yogaoefeningen, meditatie en ademhalings- en aandachtspelletjes makkelijker en sneller kunt ontspannen. Kinderen worden zich weer bewust van hun lichaam en van hun ademhaling: gedachten worden rustiger en het lichaam wordt sterker en soepeler. Ze leren samenwerken, naar elkaar te luisteren en zichzelf en anderen te accepteren zoals ze zijn. Door kinderyoga kunnen kinderen meer zelfvertrouwen krijgen, zich beter concentreren en zij slapen beter.

Elke dinsdag vanaf 27 september (blok van 10 lessen)
Tussentijds instromen is mogelijk
Tijd: 15.45 – 16.45 uur leeftijd 4 – 7
Tijd: 17.00 – 18.00 uur leeftijd 8 – 10
Tijd: 18.15 – 19.15 uur leeftijd 11 – 12

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Leybra, telefonisch te bereiken op: 06-13853624 of via e-mail: info@praktijk-upendi.nl, www.praktijkupendi.nl.

Getagd met , ,