TAVENU midzomeravondfestival 2016

TAVENU midzomeravondfestival 2016
Op zaterdagavond 18 juni organiseert Tavenu voor de 17e keer het midzomeravondfestival.

Het thema van deze avond is WATER EN VAREN.

Het orkest van De Kwakel, in samenwerking met het orkest van KnA uit Uithoorn, zullen een “spetterend “ muziekprogramma voor u verzorgen met o.a. Bridge over Troubled Water, Smoke on the Water en het thema uit the Love Boat. Beide orkesten spelen afzonderlijke nummers en ook zullen enkele nummers gezamenlijk gespeeld worden zodat er een orkest ontstaat van + 65 muzikanten.

Het jeugdorkest van Tavenu zal zich presenteren. Ook de steelband zal deze avond niet ontbreken en de danseressen van Jazz & Showballet Nicole zijn natuurlijk ook weer van de partij. Tevens zullen er 3 dansgroepen van KDO D.A.G. laten zien hoeveel plezier je kunt hebben met dansen. Als u van doedelzakmuziek houdt, moet u zeker naar Steve the Bagpipe player komen luisteren.

Omdat het thema water en varen is zal shanty- en zeemanskoor De Turfschippers u met hun liederen meenemen op de woelige baren.

Tijdens het Midzomeravondfestival zal aandacht gevraagd worden voor de Stichting 100% Judith. Judith is de dochter van onze trompettiste Sharon. Vorig jaar september kregen ze te horen dat Judith neuroblastoom heeft, een agressieve kwaadaardige kankersoort die bij kinderen voorkomt. Daardoor staat het hele leven van het gezin op zijn kop. Sharon heeft haar baan op moeten zeggen om tijdens alle zware kuren bij haar dochter in het ziekenhuis te zijn en ook alle behandelingen worden niet altijd helemaal vergoed. Ook zullen er in de toekomst kosten komen die door de bijwerkingen van de chemokuren veroorzaakt worden. De stichting is bedoeld om het gezin financieel te ondersteunen, zodat, als de ziekte voorbij is, ze niet met enorme schulden blijven zitten. Tijdens het midzomeravondfestival zullen er bussen staan waarin iedereen een vrijwillige donatie kan doen. We hopen natuurlijk op een mooi bedrag voor Judith. Als het heel goed gaat met Judith, wat we natuurlijk allemaal hopen, en ze heeft het geld van de stichting niet nodig, zal het overgemaakt worden naar Villa Joep.

Tijd: Zaterdagavond 18 juni om 19.30 uur.

Locatie: Op het plein voor het dorpshuis “de Quakel”, Kerklaan 16 in De Kwakel.

Toegang is gratis, tot zaterdag 18 juni!