Dorpshuis De Quakel ontvangt bijdrage van ING Nederland Fonds

Amstelveen 19 maart 2016

Dorpshuis de Quakel heeft 2.000 euro gekregen uit het ING Nederland Fonds. Samen met 4 andere instanties uit de regio ontvingen zij een financieel steuntje in de rug, variërend van 1.000 tot 5.000 euro. In het regiokantoor in Amstelveen werden de gelukkigen ontvangen door directeur Maarten Janssen, die de cheques mocht overhandigen. Namens Dorpshuis de Quakel waren penningmeester Carlo Castelijn en secretaris Chris Verhoef aanwezig. Ook dorpsgenoot Thamer Thuis behoorde tot één van de stichtingen die een bedrag tegemoet kon zien.

Het dorpshuis zal de gift besteden aan het huiskamerproject. Dit zal een multifunctionele ruimte worden op de begane grond van ons pand, waar onder andere inloopuren zullen worden ingepland voor eenzame ouderen uit de regio. Het plan werd door ING dusdanig positief beoordeeld dat zij hier graag aan bij wilde dragen.

Geef een antwoord